NAKON SEDAM GODINA: Meštani Česme konačno dobijaju most

S. M.

16. 11. 2021. u 16:33

GRADONAČELNIK Banjaluke Draško Stanivuković razgovarao je danas sa rukovodstvom preduzeća "Putevi Republike Srpske" o realizaciji više zajedničkih projekata na području ovog grada, te najavio da bi naredne godine mogla početi izgradnja mosta u naselju Česma nakon sedam godina čekanja.

НАКОН СЕДАМ ГОДИНА: Мештани Чесме коначно добијају мост

foto Grad Banjaluka

Stanivuković je rekao da će do kraja godine biti završene sve procedure za pokretanje javne nabavke za izgradnju mosta u ovom naselju, saopšteno je iz Gradske uprave.

On je najavio da će do kraja godine biti potpisan i memorandum o saradnji između preduzeća "Putevi Republike Srpske" i grada Banjaluka, kako bi već naredne godine počela izgradnja mosta nakon sedam godina čekanja.

"Razgovarali smo i o drugim važnim infrastrukturnim projektima poput izgradnje kanalizacije u Karađorđevoj ulici, gdje ćemo od preduzeća Putevi Republike Srpske dobiti sve potrebne saglasnosti, te o izgradnji trotoara na magistralnim putevima širom grada, kako bi se povećala bezbjednost naših sugrađana", poručio je gradonačelnik Banjaluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!