STRAVIČAN ZLOČIN U DOBOJU: Mladića oteli, mučili i rezali skalpelom

O. MATAVULj

18. 10. 2021. u 11:30

ZLATAN Blagoičević (30), Staša Pejičić (25) i Alen Slavuljica (18) uhapšeni su zbog sumnje da su oteli i mučili sugrađanina B. F., koga su tukli, vezali, skinuli mu odeću, a potom mu skalpelom naneli oko 40 posekotina po celom telu.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У ДОБОЈУ: Младића отели, мучили и резали скалпелом

Foto MUP RS

Monstruozni zločin odigrao se 15. oktobra u Doboju, osumnjičeni su identifikovani i uhapšeni posle 43 časa besprekidnog rada krim policije PU Doboj.

- Slobode su lišeni Z. B., S. P. i A. S., svi iz Doboja, za koje postoji osnov sumnje da su upotrebom sile i pretnje uvukli B. F. u automobil "Hjundai". Tokom vožnje S. P. i A. S. su ga tukli, zadajući mu više udaraca po celom telu - saopštio je PU Doboj.

Žrtvu su odevezli u Gornju Paklenicu, gde su ga S. P. i A. S. držali, dok mu je Z. B. skinuo odeću.

- Nakon toga mu je vezao ruke plastičnim vezicama, a potom mu upotrebom skalpela naneo više povreda po celom telu. Kada je žrtva izgubila svest, osumnjičeni su pobegli, ostavivši B. F. u besvesnom stanju - navode u policiji.

Žrtvu je pronašao meštanin koji je pozvao njegovu porodicu, nakon čega je prevezen u bolnicu. Kako saznajemo, imao je oko 40 rezova na telu. Nezvanično saznajemo da B. F. iz straha nije želeo da sarađuje s policijom i otkrije ko su bili napadači, što je policiji otežalo posao.

- Po naredbi Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana koji koristi Z. B., pri čemu su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim delima, manja količina droge i municije - saopštio je PU Doboj.

Dodaju da su protiv svih podneseni izveštaji tužilaštvu o izvršenim krivičnim delima zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i teška telesna povreda, dok se Z. B. tereti i za posedovanje droge i oružja. Svi su sprovedeni u tužilaštvo, koje će nakon saslušanja odlučiti o predlogu za pritvor.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu