BAKIR IZETBEGOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Milorad Dodik razotkrio podvalu lidera SDA

Novosti online

10. 10. 2021. u 16:08

ČLAN Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik kazao je da je spreman da razgovara sa bilo kojim domaćim političarem u BiH, ali bez prisustva stranaca.

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ УХВАЋЕН У ЛАЖИ: Милорад Додик разоткрио подвалу лидера СДА

Foto: Arhiva

Milorad Dodik je naglasio da nije tačna tvrdnja lidera SDA Bakira Izetbegovića da je odbio sastanak sa njim.

- Pre dva dana je neko primetio izjavu Izetbegovića, koji je rekao da je odbio sa mnom neki sastanak. To, naravno, nije tačno. Istina je da je u okviru ambasadora Evropske komisije zatraženo da Izetbegović posreduje i organizuje sastanak mene, Izetbegovića i Čovića - rekao je Dodik novinarima u Novoj Topoli kod Gradiške.

On je naveo da pristaje na ovaj sastanak samo pod uslovom da nema nikoga od stranaca i dodao da je verovatno Bakir Izetbegović odbio taj sastanak.

- Ja nisam zakazivao nikakav sastanak. Ja ne znam šta je Izetbegoviću, mada ne bežim od toga da razgovaramo, ali ne u atmosferi, ne u kapacitetu stranaca koji su ovde sve svoje pokazali prema Srbima - rekao je Dodik.

Milorad Dodik je ukazao da stranci nisu dobronamerni prema Srbima i RS.

- Ponašaju se podsmešljivo i ignorišu sve probleme na koje smo ukazivali u vezi sa Ustavnim sudom BiH i visokim predstavnikom. Oni i dalje smatraju da trebaju da upravljaju nama. Ja to odbacujem i zato nisam htio da se u jednom aranžmanu koji kreiraju stranci nađem ni sa kim - naglasio je Dodik.

On je istakao da ne zove na sastanke, ali će prihvatiti svaki poziv Izetbegovića, Čovića i bilo koga od lidera radi razgovora o aktuelnoj situaciji u BiH, ali bez stranaca.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024