NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE: Velika znamenja bijeljinskoj ustanovi i njenim medicinarima

V. M.

09. 10. 2021. u 21:33

POVODOM Dana grada Bijeljini ovdašnja Opšta bolnica “Sveti vračevi” je i ove godine nagrađena zlatnom medaljom “Knez Ivo od Semebrije” za izuzetan doprinos i nesebičan rad u vreme borbe protiv virusa korona.

НАЈБОЉИ КАД ЈЕ НАЈТЕЖЕ: Велика знамења бијељинској установи и њеним медицинарима

Foto V. Mitrić

Nagradu je primio direktor akademik profesor dr Zlatko Maksimović, koji se u ime svih nagrađenih zahvalio i uputio čestitke sugrađanima povodom Dana grada.  

-Kada uložite veliki trud u poslu kojim se bavite i kada stignu ovakva priznanja, dobijete  novu energiju i elan, jer je to znak da ljudi cene to što radite. Vjerujem da svi nagrađeni dele moje mišljenje. Zdravstveni radnici su sve vreme bili jedinstveni u borbi protiv pandemije i mi ćemo se truditi i dalje, ako ne bolji, sigurno budemo jednako dobri- rekao je profesor Maksimović.

Zahvalnica Grada Bijeljina uručena je i infektologu bijeljinske bolnice dr Aleksandri Radojčić za učinjeno lično delo, boreći se za živote i zdravlje svakog čoveka u vreme teške epidemiološke situacije izazvane virusom korona i hirurgu dr Milanu Todoroviću, za doprinos u razvoju laparoskopske hirurgije u Bolnici “Sveti vračevi”. Todorović je,u istinskom smislu, postao,zahvaljujući velikom učenju,znanju, radu, trudu, ljubavi prema poslu i pacijentima, dragoceno, značajno I ime hirurgije, ne samo na levoj i desnoj obali Drine i Save.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri