POMAŽU MILENI DA ODE NA OPERACIJU: U Bijeljini organizovan humanitarni bazar za sugrađanku (FOTO)

V. M.

12. 09. 2021. u 18:47

U BIJELjINI na Gradskom trgu je održan humanitarni bazar za lečenje Milene Božić iz semberskog sela Ostojićevo kojoj je, nakon stravične nesreće koju je doživela na roditeljskom poljoprivrednom imanju, potrebno 100.000 evra za rekonstruktivne operacije lica i glave.

ПОМАЖУ МИЛЕНИ ДА ОДЕ НА ОПЕРАЦИЈУ: У Бијељини организован хуманитарни базар за суграђанку (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Humanitarni bazar organizovala je Cvija Krajišnik, autor ručnih radova koji izlaze iz "Cicine radionice" iz Janje, koja se zahvalila sugrađanima koji su se odazvali pozivu da posete bazar.

-Nadam se da će ovo biti još jedan vid pomoći Mileni, da dođe do svog cilj - kaže Krajišnik.

Bazar je ponudio široku ponudu proizvoda - od prehrambenih, preko odeće, do knjiga i školskog pribora. Podršku sugrađanki Mileni pružio je i gradonačelnik Ljubiša Petrović, koji je pozvao sugrađane, kao i druge ljude, da se pridruže ovoj humanitarnoj i drugim akcijama, kako bi ovoj devojci bilo omogućeno da završi lečenje.

- Milena ne samo da je bila vrhunski student, jedna od najboljih iz oblasti prava u ovom gradu, već i sada nakon nesreće koja je zadesila nam pokazuje kako izgleda pravi borac, nesalomivog duha i zaslužuje svu pomoć koju možemo da joj omogućimo - poručio je Petrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda