OVAKO JE PAO ŠKALJARAC U BANJALUCI: Pogledajte trenutak hapšenja Miloša Božovića (VIDEO)

S.M.

18. 07. 2021. u 11:06

MILOŠ Božović iz Cetinja i policijski službenik M.M. iz Banjaluke uhapšeni su juče u Banjaluci.

ОВАКО ЈЕ ПАО ШКАЉАРАЦ У БАЊАЛУЦИ: Погледајте тренутак хапшења Милоша Божовића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin MUP RS

Nakon hapšenja navedenog dvojca na području Banjaluke uhapšena još dva policijska službenika MUP Republike Srpske i to P.V. i G.R. Inače uhapšeni Cetinjanin Miloš Božović, pripadnik je škaljarskog kriminalnog klana. On je je uhapšen na osnovu međunarodne Interpolove potjernice raspisane za krivično delo teško ubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama dvojica, od tri uhapšena policijska služebnika, inspektori u Odeljenju za opšti kriminalitet UKP.

Prema opodacima MUP RS Milođš Božović je uhapšen na osnovu međunarodne Interpolove poternice raspisane za KD “Teško ubistvo”.

- Inspektor M.M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je kao policijski službenik MUP RS učinio krivično delo pomoć učiiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Policijski službenici su izvršili pretres lokacija koje koriste lica lišena slobode i tom prilikom u stanu lica M.B. pronađen je pištolj glok sa izbrušenim serijskim brojem i pripadajućim okvirom i municijom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM kartica, laptop, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u istrazi. U stanu koje koristi lice M.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog đela, navode iz MUP-a RS.

O hapšenju M.B. obavešten je dežurni sudija suda BiH, a hapšenje M.M izvršeno je pod nadzorom Okružnog javnog tušilaštva Banjaluka. U daljim aktivnostima sinoć su na području Banjaluke lišena slobode još dva policijska službenika MUP RS – lice P.V. i G.R..

- Sva lica će biti saslušana u svojstvu osumnjičenih i pod nadzorom nadležnih tušilaštava, a protiv istih će biti dostavljeni odgovarajući izvještaji. Sva tri policijska službenika biće suspendovana, kažu u MUP.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna