STANIVUKOVIĆ NAJAVIO DOBRU VEST ZA GRAĐANE SRBIJE: Posetioci Banjaluke će imati besplatan parking

Tanjug

03. 07. 2021. u 16:23

GRADONAČELNIK Banjaluke Draško Stanivuković najavio je će građani Srbije imati besplatan parking u tom gradu.

СТАНИВУКОВИЋ НАЈАВИО ДОБРУ ВЕСТ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: Посетиоци Бањалуке ће имати бесплатан паркинг

Foto: Facebook/Draško Stanivuković

- Ovaj čin je samo mali znak zahvalnosti za svu podršku koju narod Republike Srbije, predsednik Srbije, Vlada Srbije i Beograd pružaju Banjaluci i celoj Republici Srpskoj svih ovih godina - saopštio je Stanivuković.

Kako je rekao, slede "brojni zajednički projekti", prenosi Klix.ba.

- Banjaluka želi da pokaže da nije samo ona karika u lancu koja uzima, već i da daje, koja je siguran partner Srbiji i Beogradu, a naše opredeljenje je da tu saradnju i dalje snažimo - rekao je Stanivuković.

Vlada i Turistička zajednica Kantona Sarajevo takođe će izraziti zahvalnost na donaciji 20.000 vakcina Kantonu Sarajevo u aprilu kroz dodelu 2.000 elektronskih vaučera-kodova Vladi Srbije, podseća sarajevski portal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!