IZRENDAJTE 1 TIKVICU I 2 KROMPIRA: Doručak koji ima sve potrebne vitamine i minerale

Novosti online

12. 08. 2023. u 11:00

Doručak je najvažniji obrok u toku dana stoga se njegovoj pripremi posvetite maksimalno

ИЗРЕНДАЈТЕ 1 ТИКВИЦУ И 2 КРОМПИРА: Доручак који има све потребне витамине и минерале

Foto: Jutjub/Printskrin

Ideja za doručak nikad dosta, a danas vam donosimo recept za slane palačinke od tikvice i krompira.

Potrebno je:

  • 1 tikvica
  • 2 krompira
  • 1 glavica crnog luka
  • mast i so
  • 3 jaja
  • 200 ml mleka
  • 130 grama brašna
  • Malo praška za pecivo
  • Peršun

Priprema:

Izrendajte tikvicu i krompir, posolite i ostavite sa strane. Luk sitno iseckajte pa ga predinstajte i ostavite da se prohladi.

U veći plastični sud umutite jaja, mleko, brašno, prašak za pecivo, peršun i izrendanu tikvicu i krompir, a potom i luk. Sve promešajte dobro, a onda pecite palačinke u tiganju na malo ulja.

Poslužite kao doručak - toplo i zdravo.

(Kurir Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana