NEODOLJIVO SAVRŠENSTVO UKUSA: Gibanica s pršutom, slaninom i kačkavaljem
Ovu gibanicu koja se priprema brzo i jednostavno, možete poslužiti za doručak ili večeru.
Sastojci:
500 g gotovih kora
Nadev:
50g kečapa
100g narezane slanine
200g rendanog kačkavalja
Za premaz:
20ml ulja
polovina praška za pecivo
4 kašike griza
2 jaja
Priprema:
Prvo pomešajte sve sastojke za premaz i pouljiti pleh. Potom ređati 2 kore, premazati premazom, pa kečapom, zatim još 2 kore staviti odozgo, premazati premazom i kečapom, pa posuti kačkavalj.
Opet 2 kore dodati, premaz preko i malo kečapa, a onda naređati slaninu u jedan red, a u drugi pršutu, pa celu površinu prekriti kačkavaljem. Po ovom principu ređati sve dok ne potrošite sve kore.
(Still)
Preporučujemo
KOSOVSKA POGAČA: Stari kosovski recept koji se prenosi sa kolena na koleno
02. 03. 2024. u 07:00
LAŽNA PITA SA POVRĆEM: Najukusnija pita bez kora koju ćete redovno praviti
29. 02. 2024. u 12:53
ŠTA JE RUSKI PLAN “N”: Ukrajina bi mogla da ostane bez nekoliko važnih oblasti ukoliko Moskva uspe (VIDEO)
NjIHOV primarni cilj je zaštita ruskih pograničnih regiona, kao što je Belgorod, ali sekundarni ciljevi su zauzimanje Harkova, Sumija i Dnjepropetrovska.
26. 04. 2024. u 20:00 >> 07:55
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu
AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?
27. 04. 2024. u 07:00
LjUDI SE ČUDE: Žika prima OGROMNU penziju - "službenik tri puta proveravao, nije mogao da veruje"
"TAJNA je u tome što je mene pokojni Aleksandar Tijanić naučio da to tako radim..."
26. 04. 2024. u 22:32
Komentari (0)