PUCNJAVA NA ŽURCI: Ubijene dve osobe, 12 ranjeno

Tanjug

23. 05. 2021. u 19:54

NAJMANjE dve osobe su ubijene, a 12 je ranjeno u pucnjavi na privatnoj žurci u Ferfild Taunšipu, na jugu američke savezne države Nju Džerzi, saopštila je danas policija.

ПУЦЊАВА НА ЖУРЦИ: Убијене две особе, 12 рањено

Foto: Tanjug/AP

Policija Nju Džerzija je objavila da je stradao muškarac (30) i devojka (25), a 12 ljudi je povređeno i prebačeno u lokalne bolnice u subotu kasno uveče, javlja AP.

Zasad niko nije uhapšen.

Foto: Tanjug/AP

Zvaničnici su rekli da je policija odgovorila na poziv iz kuće, a na fotografijama se mogu videti šatori za žurke, stolovi i stolice, kao i otpaci širom dvorišta.

-Niko ne zna kada će neko da iskoči iz mraka sa pištoljem, rekao je gradonačelnik Ferfild Taunšipa Bendžamin Bird, koji je izašao na mesto nesreće, a guverner Nju Džerzija Fil Marfi rekao je da je reč o "užasnom" činu.

Foto: Tanjug/AP

On je dodao da ovaj užasni i kukavički akt nasilja vatrenim oružjem "samo učvršćuje posvećenost ove američke savezne držzave da uvede strože zakone koji se tiču nošenja oružja."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)