OTAC SRPKINJE KOJA RATUJE PROTIV HAMASA OBJAVIO DIRLJIVU FOTOGRAFIJU: Kao beba je protestovala protiv bombardovanja Jugoslavije (FOTO)

Novosti online

13. 05. 2021. u 22:37

SRBIJOM je pre nekoliko dana odjeknula vest da je Mia, mlada Srpkinja iz Izraela u jeku sukoba Izraela i Palestine otišla na front.

ОТАЦ СРПКИЊЕ КОЈА РАТУЈЕ ПРОТИВ ХАМАСА ОБЈАВИО ДИРЉИВУ ФОТОГРАФИЈУ: Као беба је протестовала против бомбардовања Југославије (ФОТО)

Foto: Tviter

Njen otac je na Tviteru objavio dirljivu fotografiju Mie u uniformi izraelske vojske oprašta sa porodicom.

Ubrzo su ispod njegove objave počeli da se nižu komentari podrške:

– Srećno Mia – napisala je jedna korisnica Twittera.

– Biće sve dobro – poslao je ohrabrujuću poruku jedan momak.

– Srećno! Želim joj da se što pre vrati u majčin i očev zagrljaj – istakla je jedna žena.

Miin otac je večeras objavio fotografiju svoje ćerke na demonstracijama u Tel Avivu 1999. protiv bombardovanja Jugoslavije. Na fotografiji se jasno može videti da Mia ima oko godinu dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu