TRAMP SE HITNO OGLASIO: Bajden je kriv za napade u Izraelu!

Novosti online

11. 05. 2021. u 21:49

DONALD Tramp, nekadašnji američki predsednik, oglasio se hitnim saopštenjem povodom najnovijih raketnih napada na Tel Aviv, optužujući aktuelnog predsednika SAD DŽozefa Bajdena da je njegova slabost uzrok eskalacije nasilja između Izraela i Hamasa.

ТРАМП СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Бајден је крив за нападе у Израелу!

Foto AP

- Kada sam ja bio u Beloj kući, bili smo poznati kao predsedništvo koje se zalaže za mir, jer su izraelski protivnici znali da Sjedinjene Države snažno stoje uz Izrael i da će doći do brze odmazde ako Izrael bude napadnut.

- Pod Bajdenom svet postaje nasilniji i nestabilniji jer Bajdenova slabost i nedostatak podrške Izraelu dovodi do novih napada na naše saveznike.

- Amerika mora uvek da stoji uz Izrael i da jasno stavi do znanja da Palestinci moraju da okončaju nasilje, teror i raketne napade i da jasno stavi do znanja da će SAD uvek snažno podržavati pravo Izraela da se brani. Neverovatno, demokrate takođe nastavljaju da stoje uz pomahnitalog antiameričkog predstavnika u Senatu Ilhana Omara i druge koji divljački napadaju Izrael dok su pod terorističkim napadima - napisao je Tramp.

Hamas je večeras saopštio da je sa 130 raketa gađao Tel Aviv kao odgovor na rušenje stambeng solitera u pojasu Gaze.

Sve detalje pratite u blogu uživo KLIKOM OVDE!

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Sloboda

11.05.2021. 22:20

Bajden nije i nemoze biti kriv. Bajden je starac u pelenama i piski u gace. Zao mi ga je i zelim mu dug zivot od piskenja u gace se ne umire. Podrska starom Bajdenu. On je slika slabe Amerike. Nije problem u njemu nego u korumpiranoj Amerci. Korupcija u Americkoj administricaji je dostigla koeficijent 47.

Kole

12.05.2021. 00:03

I mi Srbi vama amerikancima jasno stavljamo do znanja da ćemo se opet boriti i da nećemo priznati KiM već da ćemo pobediti i vas i sve vaše saveznike! Pa kud puklo da puklo!