TUGA U BLIZINI KAZANSKE ŠKOLE: Roditelji traže svoju decu (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2021. u 11:07

SVA deca su već izvedena iz prostorija kazanske škole.

ТУГА У БЛИЗИНИ КАЗАНСКЕ ШКОЛЕ: Родитељи траже своју децу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin REN TV

Sada u zgradi dejstvuju specijalne snage i istražni tim. Oni ispituju kancelarije u potrazi za eksplozivnim napravama, prenosi dopisnik „MK u Kazanju“ Polina Ševčuk, koja je na mestu događaja.

Oko gimnazije vlada previranje: roditelji pokušavaju da pronađu svoju decu. Nisu svi uspeli: neki školarci su pobegli, neki su odvedeni u bolnice.

Kao što je nastavnik ruskog jezika rekao novinarima, pucanje je počelo tokom drugog časa. Odmah je zatvorila vrata i prozore, zabarikadiravši se sa decom u kancelariji na trećem spratu. Posle nekog vremena, vojnici Ruske garde počeli su da ih izvlače.

Oko škole stoji ogroman broj kola hitne pomoći, kordon Nacionalne garde i policije. Predsednik Tatarstana upravo je napustio školu i stigao na mesto događaja odmah nakon izveštaja o pucnjavi u gimnaziji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)