ISPLIVALE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE BILA KLINTONA: Pedofilski skandal trese SAD (FOTO)

Novosti online

25. 04. 2021. u 21:13

DA postoji veza između bivšeg predsednika Amerike Bila Klintona i pedofila Džefrija Epstajna potvrđuju nove fotografije koje su se pojavile u medijima.

ИСПЛИВАЛЕ ШОКАНТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ БИЛА КЛИНТОНА: Педофилски скандал тресе САД (ФОТО)

Foto: Predsednička biblioteka

Naime, fotografije su nastale 1993. godine a na njima su prikazani Klinton i Epstajn koji se smeškaju jedan drugome i rukuju.


Podsećanja radi, 2020. godine objavljena su sudska dokumenta u kojima je zabeleženo svedočenje Virdžinije Gufre, jedne od žena koje su optužile Džefrija Epstajna, američkog finansijera i registrovanog pedofila koji se ubio u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu. U tim dokumentima takođe je navedeno svedočenje o poznantstvu Klintona i Epstajna.


Na pitanje advokata: "Da li se sećate da vam je Džefri Epstajn ikada rekao da mu 'Bil Klinton duguje uslugu?'", Gufre je odgovorila potvrdno.

- Sećam se da sam pitala Džefrija šta Bil Klinton radi ovde (na ostrvu Epstajn), i on se na to nasmejao i rekao da mu duguje usluge. Nikad mi nije rekao koje su to usluge - svedočila je Gufre.

Ubrzo potom, potvrdila je i da su seksualne orgije bila redovna pojava na ostrvu u Epstajnovoj kući.

Upitana da li je nekada bila prisutna sa Epstajnom i Klintonom na ostrvu, Đufre je odgovorila:

- Gislejn, Emi, i tu su bile dve mlade devojke koje bih mogla da identifikujem. Nikad ih zaista nisam dobro poznavala... To su bile samo dve devojke iz Njujorka - odgovorila je Gufre i dodala da su svi boravili u Epstajnovoj kući na ostrvu.

Takođe, da je američki finansijer imao više veza sa Klintonom svedoče različite fotografije koje su se pojavljivale u medijima. Naime, bivši predsednik SAD je zajedno sa mnogim drugim poznatim ličnostima više puta putovao u Epstajnovom privatnom avionu "boing 727", koji je dobio nadimak "Lolita ekpres", zbog učestalog dovođenja očigledno maloletnih žena na ostrvo, navodi Njuzvik.

Epstajn je 2002. godine ugostio Klintona, kao i glumce Kevina Spejsija i Krisa Takera, na turneji po Africi. Džefri Epstajn je Bila Klintona nazvao "najvećim svetskim političarem".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (11)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024