TELO NAĐENO U DVA KOFERA: Britanka priznala ubistvo devojke

Tanjug

21. 04. 2021. u 21:25 >> 21:46

BRITANKA Garika Konita Gordon priznala je ubistvo Finiks Nets (28), čiji su ostaci pronađeni u dva kofera u šumi Glosterširu u Engleskoj prošlog proleća.

ТЕЛО НАЂЕНО У ДВА КОФЕРА: Британка признала убиство девојке

Foto: Tanjug/AP

Gordon, takođe stara 28 godina, izjasnila se krivom za ubistvo Netsove koje se dogodilo između 14. aprila i 12. maja 2020. Veruje se da su žene živele u susednim sobama u hostelu za žene u Birmingemu, piše Gardijan.

Gordonovoj je sledeće nedelje trebalo da se sudi za ubistvo Netsove, ali se pojavila pred sudom u Bristolu putem video veze iz ženskog zatvora u Glosterširu da prizna optužbu.

Na sudu nisu navedeni detalji motiva za ubistvo ili okolnosti, a Gordonova, koja je govorila samo da bi potvrdila svoj identitet i izjavila da je kriva, biće osuđena sledećeg meseca. Sudija joj je odredio pritvor.

Policija je pronašla ostatke Netsove u blizini kamenoloma u u šumi Din 12. maja prošle godine. Policajci su koristili DNK analizu kako bi pomogli da se identifikuje telo.

Navodi se da je Netsova poreklom iz Sarija, da je bila perspektivna studentkinja, ali da je zapala u neprilike i nekoliko meseci živela u hostelu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije