KO JE POMIRIO HARIJA I VILIJAMA? Iz Britanije isplivali novi detalji o zavađenoj braći

Novosti online

19. 04. 2021. u 18:40

IZVORI bliski britanskoj kraljevskoj porodici tvrde da je princ Čarls imao ulogu u povezivanju Harija i Vilijama nakon sahrane njihovog dede princa Filipa.

КО ЈЕ ПОМИРИО ХАРИЈА И ВИЛИЈАМА? Из Британије испливали нови детаљи о завађеној браћи

Foto: EPA

Diki Arbiter, bivši kraljičin funkcioner za odnose s javnošću, u emisiji Good Morning Britain rekao je da je Čarls vrlo verovatno hteo da njegovi sinovi to vreme iskoriste za "probijanje leda".

- Verovatno je Čarls naložio da ih ne čekaju automobili kako bi svi morali zajedno da prošetaju od kapele do dvorca - rekao je Arbiter.

Za vreme sahrane Vilijam i Hari su hodali iza kovčega svog dede, ali odvojeno. Između njih je bio rođak Piter Filips. Međutim, nakon sahrane snimljeni su kako zajedno hodaju i razgovaraju.

Nakon što su fotografije i snimci susreta i razgovora preplavile društvene mreže, mnogi su uočili zanimljiv detalj vezan za Kejt Midlton zbog koga sad misle da je baš ona tu bila mirotvorka.

Naime, Kejt, Vilijam i Hari zajedno su se uputili iz kapele svetog Đorđa, ali u jednom trenutku Kejt je ostala iza njih i pustila braću da sama razgovaraju.

Mnogi tvrde da je to učinila namerno kako bi ih pustila da budu sami i popričaju.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENA BUDUĆNOST POČINJE S NAMA: Značaj i koristi zelenih ciljeva za Novu godinu