RADIO ZA POLICIJU KAPITOLA 18 GODINA: Ovo je policajac koji je stradao u napadu ekstremiste

Tanjug

03. 04. 2021. u 00:56

POLICAJAC koji je danas ubijen u napadu kod Kapitola identifikovan je kao Vilijam Bili Evans, koji je radio za policiju Kapitola prethodnih 18 godina, navela je šefica policije Kapitola.

РАДИО ЗА ПОЛИЦИЈУ КАПИТОЛА 18 ГОДИНА: Ово је полицајац који је страдао у нападу екстремисте

Foto: EPA

- Sa velikom tugom moram da saopštim da je preminuo Vilijam Bili Evans nakon povreda koje je zadobio u napadu ubice kod severne barikade. Bio je član policije 18 godina, a u službu je ušao 7. marta 2003. godine. Naše misli i molitve su sa porodicom Evansa - rekla je vršilac dužnosti šefa policije Kapitola Joganda Pitman, a preneo Si-En-En.

Foto: EPA

U ranim popodnevnim časovima po lokalnom vremenu, napadač se automobilom zaleteo na policiju i udario u barikade blizu Kapitola, gde su bili policajci.

Zatim je izašao iz vozila, izvadio nož i njime naneo povrede barem jednom policajcu, nakon čega su pripadnici zakona i reda otvorili vatru i naneli mu smrtonosne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)