SA KOJIM SVETSKIM LIDERIMA PUTIN IMA NAJBOLJI ODNOS? Odgovor će vas iznenaditi, Peskov progovorio o stranim partnerima

Tanjug

30. 03. 2021. u 13:52

NIJEDAN savremeni svetski lider nije imao tako bliske odnose s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kao bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni i bivši nemački kancelar Gerhard Šreder, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

СА КОЈИМ СВЕТСКИМ ЛИДЕРИМА ПУТИН ИМА НАЈБОЉИ ОДНОС? Одговор ће вас изненадити, Песков проговорио о страним партнерима

Foto: Printskrin RT

- Vladimir Putin je imao prijateljske sastanke s njima u raznim formatima. Što se tiče sadašnjih političara, mislim da Putin nije imao tako bliske formate komunikacije ni sa kim od njih - izjavio je Peskov, a prenosi ruska agencija TASS.

Portparol Kremlja je primetio da postoje lideri sa kojima je Putin "proveo mnogo, mnogo sati zajedno", uključujući kineskog lidera Si Đinpinga, indijskog premijera Narendru Modija i beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka.

- Mnogo je lidera sa kojima Putin ima odnos poverenja - naglasio je portparol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKA DAJE RAFU ZA MANJI UDAR NA IRAN? Netanijahu navodno promenio plan kontraudara na Teheran posle razgovora sa Bajdenom