MESAR PRONAĐEN MRTAV U LUKSUZNOJ VILI GLUMCA: Ubistvo od pre 20 godina konačno dobija epilog? (VIDEO)

Novosti online

18. 03. 2021. u 00:50

OSUMNjIČENI za ubistvo Stjuarta Laboka (31) u vili britanskog glumca Majkla Berimora je priveden pošto je policija došla do novih saznanja posle TV dokumentarca i ponuđene nagrade od 40.000 funti.

МЕСАР ПРОНАЂЕН МРТАВ У ЛУКСУЗНОЈ ВИЛИ ГЛУМЦА: Убиство од пре 20 година коначно добија епилог? (ВИДЕО)

Foto. Printskrin

Osumnjičeni (50), koji nije imenovan, je uhapšen u Češajeru, na severozapadu Engleske, navodi Mirror.

Policija Eseksa navodi da će detektivi uskoro kontaktirati one koji su bili na zabavi kada je Labok pronađen kako pluta u bazenu, tokom ranih jutarnjih sati 31. marta 2001. godine.

Mesar Labok i osam drugih ljudi, uključujući Berimora (68), bili su na zabavi u luksuznom domu zvezde u Rojdonu, u Eseksu.

Bivši TV prezenter Majkl Berimor je uvek negirao učešće u zločinu. On i još dvojica muškaraca su uhapšeni 2007. godine pod sumnjom da su počinili ubistvo i ozbiljan seksualni napad, ali su kasnije pušteni bez optužnice.

Foto. Printskrin

Stjuart Labok

Berimor, tada 49 godina, pozvao je par prijatelja i lokalaca u svoju luksuznu vilu. Labok je pronađen u nesvesti u bazenu, a nešto kasnije je proglašen mrtvim u bolnici. Policija je utvrdila da je pretrpeo teške unutrašnje povrede. U njegovom krvotoku su pronađeni alkohol, kokain i ekstazi.

Detektivka Lusi Moris rekla je danas da je pomak u istrazi došao pošto je policija "pojačala" nagradu za nove informacije, a to se poklopilo sa emitovanjem dokumentarca u februaru 2020.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)