KRVOPROLIĆE U ATLANTI: Pucnjava u tri salona za masažu, ubijeno najmanje osam osoba (VIDEO)

Tanjug

17. 03. 2021. u 07:33

NAJMANjE osam osoba je ubijeno, a jedna je ranjenau utorak u tri pucnjave u američkoj držzavi Džordžija, saopštile su vlasti.

КРВОПРОЛИЋЕ У АТЛАНТИ: Пуцњава у три салона за масажу, убијено најмање осам особа (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

Do dve pucnjave je došlo u dva salona za masažu u gradu Atlanti, a jedna se dogodila u predgrađu tog grada, prenose američki mediji.

Osumnjičeni, 21-godišnji muškarac, odveden je u pritvor, navela je policija.

Napadi su počeli oko 17 časova po lokalnom vremenu, kada je upucano pet osoba u salonu za masažu, udaljenom oko 50 kilometara od Atlante, navodi AP.

Kako dodaje CNN, dve osobe su proglašene mrtvim na licu mesta, a tri su prebačene u bolnicu, gde su dve preminule, rekao je portparol kancelarije šerifa u okrugu Čeroki Džej Bejker.

Potom su se dogodila još dve pucnjave.

Policija u Atlanti je saopštila da je reagovala na poziv da je u toku pljačka u jednom salonu za masažu, gde je zatekla tri tela.

Dok je bila u tom salonu, policija je primila poziv da je došlo do još jedne pucnjave u centru za masažzu, koji se nalazi u ulici prekoputa, gde su zatekli još jedno telo, naveo je šef policije u Atlanti Rodni Brajant.

On je dodao da su četiri žrtve žene i da je izgleda reč o Azijatkinjama i istakao da je još rano reći o njihovoj povezanosti sa ovim centrima za masažu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)