LAŽ KOJA JE DOVELA DO ODSECANJA GLAVE PROFESORU: Za krvavu dramu kod Pariza su odgovorni učenica i njen otac (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 20:02

ISLAMISTIČKI propovednik optužen je za saučesništvo u ubistvu, a njegova ćerka tinejdžerka za klevetu zbog islamskog odsecanja glave francuskog učitelja Samuela Patija.

ЛАЖ КОЈА ЈЕ ДОВЕЛА ДО ОДСЕЦАЊА ГЛАВЕ ПРОФЕСОРУ: За крваву драму код Париза су одговорни ученица и њен отац  (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Devojčica je tvrdila da je učitelj Samuel Pati tražio od muslimana da napuste razred kada je pokazivao crtane filmove o Muhamedu. Devojčica, koja se već suočila sa isključenjem zbog disciplinskih problema, nije bila prisutna na času. Patiju je musliman odrubio glavu u oktobru prošle godine.

Otac devojčice podneo je pravnu žalbu i sve izneo na mreži, inspirišući 18-godišnjeg čečenskog izbeglicu da pronađe Patija u gradu Conflans-Sen-Honor, severozapadno od Pariza. Policija je ubrzo nakon izvršenja napada ubila muslimana.

Pati je pokazao crtane filmove, koji su prvi put objavljeni u časopisu Čarli Ebdo, tokom časa građanskog obrazovanja koji je raspravljao o slobodi govora i bogohuljenju.

AFP izveštava da bi novi zakon o bezbednosti o kome se raspravlja u francuskom parlamentu predstavljao prekršaj zbog objavljivanja informacija na mreži o javnom službeniku koji zna da bi mu to moglo naneti štetu.

(Israel national news)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024