ĆERKA BILA GEJTSA SE VAKCINISALA: Podelila objavu na Instagramu, pa progovorila o ocu i čipovanju (FOTO)

Novosti onlajn

16. 02. 2021. u 22:31

ЋЕРКА БИЛА ГЕЈТСА СЕ ВАКЦИНИСАЛА: Поделила објаву на Инстаграму, па проговорила о оцу и чиповању (ФОТО)

Foto: Instaram jenniferkgates

DŽENIFER Gejts, ćerka čuvenog milijardera Bila Gejtsa, objavila je na svom Instagram profilu da je prošle nedelje primila vakcinu protiv virusa korona.

DŽenifer, koja inače ima 24 godine i studira medicinu, našalila se tom prilikom na društvenoj mreži te napisala da joj vakcinacijom nije ubačen mikročip "genijalnog mozga njenog oca".

Naime, najstarija ćerka milijardera, u četvrtak se na Instagramu osvrnula na teorije zavere da njen otac planira da vakcinom ugradi ljudima mikročipove kako bi znao tačnu lokaciju osobe.

- Nažalost, vakcina NIJE ugradila mog briljantnog oca u mozak - napisala je DŽenifer, koja na Instagramu ima 359.000 pratilaca.

Gejtsova ćerka je koristila post na ovoj platformi da podseti da je aktivni sastojak vakcine majušni deo virusnog genetskog materijala zvanog mRNK, a ne uređaj za praćenje.

- Kad bi mRNK imala ovu moć - napisala je ona.

Dodala je da se osećala više nego privilegovano što je mogla da primi prvu dozu vakcine KOVID-19. Takođe se zahvalila "lekarima, naučnicima, stručnjacima za javno zdravlje, farmaceutima i mnogim drugima koji su omogućili ovo medicinsko dostignuće".

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)