SENATOR ŠUMER: Trampovo oslobađanje vređa patriote!

Tanjug

13. 02. 2021. u 22:41

LIDER većine u Senatu Čak Šumer kritikovao je današnju odluku Senata o oslobađanju bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa optužbi za podsticanje pobune njegovih pristalica, rekavši da je glasanje "neameričko" i da vređa patriote koji su dali živote za zemlju.

СЕНАТОР ШУМЕР: Трампово ослобађање вређа патриоте!

Foto: Tanjug/AP

"Bivši predsednik je inspirisao, usmerio i podstakao rulju da nasilno spreči mirnu tranziciju vlasti, podrije volju naroda i ilegalno održi tog predsednika na vlasti", rekao je Šumer, prenosi Si-En-En.

On je rekao da "nema ničeg što je više neamerički nego to".

Foto: Tanjug/AP

"Ništa, ništa nije više neetički za našu demokratiju, vređajući generacije američkih patriota koji su dali živote da odbrane naš oblik vlasti", rekao je Šumer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

buki

13.02.2021. 23:02

Oslobađanje Trampa vređa tirane koji žele apsolutnu vlast na dugi period, a mogućnost Trampa da se kandiduje na sledećim izborima im mrsi konce.

Miroslav

13.02.2021. 23:48

bice tu tek belaja dok ustavno sud zavrsi sa pregledom dokaza o kradji na izborima ! inace americke patriote su odusevljene sa ovim a ne uvredjene, Trampova popularnost je u porastu ... videce se jos dok se redovi republikanaca rasciste od 'liberalnih" clanova kao, Cejnijeve i Romnija !

gorki

14.02.2021. 00:24

Ovaj sto prica o demokratiji siri zli po svetu, i daje utociste diktatorima sirom sveta. Ljudi pa zamislite kakav bi to raj bio na zemlji bez ovakvih demokrata.