RUSIJA JE SA VAMA: Vojnici velike zemlje podelili paketiće mališanima, obnovili školu i odneli pomoć porodicama palih boraca (VIDEO)

Novosti online/Đ. M.

01. 02. 2021. u 09:03

RUSKI vojnici su juče u Siriji podelili pomoć i paketiće mališanima u provincijama Deir ez Zor i Latakija.

РУСИЈА ЈЕ СА ВАМА: Војници велике земље поделили пакетиће малишанима, обновили школу и однели помоћ породицама палих бораца (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

U selu Hatla u provinciji Deir ez Zor ruski vojnici su deci delili paketiće, a povod je obnova škole koja je bila srušena, a u koju će mališani moći da se vrate i nastave normalan život.

Na jednom zidu škole zakačen je veliki transparent sa ruskom i sirijskom zastavom, na kome piše "Rusija je sa vama".

Zanimljivo je da na kesama u kojima se nalazila školska oprema i pokloni stoji logo Jedinstvene Rusije, stranke Vladimira Putina, što implicira da je upravo ta partija donirala paketiće.

Predstavnik ruskog Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Vladimir Pavlenko je izvestio i o humanitarnoj akciji u selu Terba, u provinciji Latakija.

Rusi su u Terbi obišli porodice sirijskih vojnika koji su poginuli u borbi sa teroristima, i tom prilikom su im predali pakete sa hranom i drugu pomoć.

Više informacija o ratu u Siriji i situaciji na Bliskom istoku možete pročitati KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024