BIL GEJTS PRIMIO VAKCINU PROTIV KORONE: Milijarder na Tviteru objavio fotografiju pelcovanja (FOTO)

Novosti online

22. 01. 2021. u 20:07

OSNIVAČ kompanije Majkrosoft i američkih milijarder Bil Gejts otkrio je da je primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa i zahvalio se svim ljudima koji su radili na pravljenju lekova i cepiva protiv COVID-19.

БИЛ ГЕЈТС ПРИМИО ВАКЦИНУ ПРОТИВ КОРОНЕ: Милијардер на Твитеру објавио фотографију пелцовања (ФОТО)

Foto: EPA

- Jedna od koristi kao 65-godišnjak jeste što sam podoban za vakcinu protiv koronavirusa. Primio sam prvu dozu ove nedelje i osećam se sjajno. Hvala svim naučnicima, dobrovoljcima u istraživanju, regulatornim delima i medicinskim radnicima koji su na prvoj liniji odbrane koji su nas doveli do ovog trenutka - napisao je Gejts na Tviteru.

Podsećanja radi, Gejts je nedavno u svom blogu kazao da je 2020. godina bila užasna, ali smatra da nam stižu dobre vesti u 2021.

-  Proveo sam veći deo 2020. godine sa kolegama u fondaciji (Fondacija Gejts) širom sveta na načinima kako da se testira, tretira i spreči COVID-19. Kada pomislim na brzinu naučnih napredaka u 2020. godini, ja sam zapanjen. Ljudska rasa nikada nije napravila ovoliki napredak kada je reč o lečenju bilo koje bolesti u jednoj godini, nego što je to svet učinio u borbi protiv COVID-19 - objasnio je Gejts.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!