NEVIĐENI UDAR NA MELANIJU: Prva dama SAD na meti žestokih kritika, evo šta je razlog

Novosti online

08. 12. 2020. u 10:14

JOŠ aktuelna prva dama SAD Melanija Tramp izazvala je burne reakcije pošto je u ponedeljak najavila da će u južnom delu Bele kuće da bude predstavljen novi teniski paviljon.

НЕВИЂЕНИ УДАР НА МЕЛАНИЈУ: Прва дама САД на мети жестоких критика, ево шта је разлог

AP foto

Za to vreme, broj obolelih i umrlih od korona virusa u toj zemlji i dalje vrtoglavo raste.

- Nadam se da će ovaj privatni prostor funkcionisati i kao mesto za razonodu i okupljanje budućih prvih porodica - navela je prva dama u saopštenju objavljenom samo nekoliko nedelja pre nego što porodica Tramp napusti rezidenciju i u nju se usele Bajdenovi.

Prva dama se zahvalila "talentovanim zanatljijama" koji su radili na projektu i "velikodušnim pristalicama Bele kuće", prenosi "Guardian".

Međutim, ova objava dočekana je uz prilično negodovanje ljudi, a među njima se istakao novinar iz Vašingtona Dejvid Korn. On je uz objavu saopštenja objavio i broj "282.345". To je broj umrlih od korona virusa u SAD.

Glavna urednica "Daily Beast" Moli Džong Fast ironično je napisala da se "sada ljudi u krevetima na intenzivnoj nezi osećaju mnogo bolje znajući da je završen teniski paviljon".Planiranje projekta započeto je 2018. godine, nakon čega su ga u junu 2019. odobrile komisije za likovnu umetnost i nacionalna komisija za planiranje kapitala.

Kako se navodi, projekat je finansiran iz privatnih donacija, međutim Bela kuća nije obelodanila troškove.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!