TRAMPOVE PRISTALICE IZAŠLE NA ULICU: "Učinimo Ameriku ponovo velikom" (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2020. u 19:22

PRISTALICE američkog predsednika Donalda Trampa protestuju u Atlanti zbog izbornih rezultata u Džordžiji, prema kojima je Džo Bajden dobio više glasova.

ТРАМПОВЕ ПРИСТАЛИЦЕ ИЗАШЛЕ НА УЛИЦУ: Учинимо Америку поново великом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Grupa demonstranata okupila se i ispred sedišta Si-En-Ena, uzvikujući parole protiv te medijske kuće i optužujući je za širenje lažnih vesti.

Učesnici protesta nose američke zastave i transparente sa natpisom „Učinimo Ameriku ponovo velikom“, što je bio slogan Trampove kampanje.

Osnivač pokreta "Vokavej" (Walkaway) Brendon Straka predvodio je grupu demonstranata koji su ispred sedišta Si-En-Ena uzvikivali: "Sram vas bilo".

​Tramp je više puta optuživao Si-En-En za širenje lažnih vesti i pristrasnost u izveštavanju.

​Podsetimo, Tramp je objavio da će uskoro biti objavljena važna informacija koja se, kako je naveo, odnosi na izbornu prevaru u Džordžiji, a više o tome pročitajte OVDE!

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!