BRAZIL VERUJE RUSIJI: Više od polovine građana želi da primi rusku vakcinu

Novosti onlajn

17. 10. 2020. u 09:50

PREKO polovine građana Brazila izjasnilo se kao spremno da primi vakcinu protiv korona virusa koju je proizvela Rusija, prenosi „Si-en-en Brazil“ pozivajući se na rezultate ankete.

БРАЗИЛ ВЕРУЈЕ РУСИЈИ: Више од половине грађана жели да прими руску вакцину

Foto: EPA

Kako se precizira, 53 odsto ispitanika odgovorilo je pozitivno na pitanje da li biste primili rusku vakcinu protiv virusa korona, 38 procenata je odgovorilo sa „ne“, dok devet procenta ispitanika nije želelo da se izjasni.

Sa druge strane, najveće poverenje Brazilci su ukazali britanskoj i američkoj vakcini, čak 68 odsto ispitanika je spremno ih primi.

Najmanje poverenja građani Brazila imaju u vakcinu kineske proizvodnje – 48 procenata ispitanika je odgovorilo pozitivni, a 46 odsto – negativno.

Prema poslednjim podacima u Brazilu je virusom korona od početka pandemije zaraženo 5.200.300 ljudi, a preminulo je 153.214 pacijenata.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!