SINOĆ MU JE BILO BOLJE: Još uvek se ne zna da li će Tramp danas izaći iz bolnice

SRNA

05. 10. 2020. u 16:40

PREDSEDNIKU SAD Donaldu Trampu, koji se oporavlja od kovida 19, noćas je bilo bolje, ali još nije donesena odluka o tome da li će tokom dana biti pušten iz bolnice, rekao je šef osoblja u Beloj kući Mark Medous.

СИНОЋ МУ ЈЕ БИЛО БОЉЕ: Још увек се не зна да ли ће Трамп данас изаћи из болнице

Foto: Printscreen/Tviter/@bennyjohnson

On je rekao "Foks njuzu" da je jutros po lokalnom vremenu razgovarao sa Trampom i da se njegovo stanje tokom noći popravilo.

Medous je dodao da će se lekari konsultovati sa Trampom, ali da odluka o njegovom eventualnom otpuštanju iz bolnice neće biti donesena do popodnevnih sati po lokalnom vremenu.

- Još nema te odluke. Njegovo stanje nastavlja da se popravlja. I dalje smo optimisti da će biti otpušten, ali ta odluka može biti donesena tek kasnije tokom dana - izjavio je Medous.

On je branio odkuku da Tramp izađe u javnost iz bolnice u konvoju vozila i napomenuo da su bile preduzete mere predostrožnosti, poput upotrebe zaštitne opreme.

Kritičari, među kojima ima i medicinskih stručnjaka, kažu da je vožnja ispred bolnice bila nepotreban rizik po pripadnike službe obezbeđenja koji su bili sa njim u vozilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!