PREDSEDNIKOVA DECA UČESTVUJU U TESTIRANJU RUSKE VAKCINE: Nikolas Maduro objavio kada će se njegovi potomci pelcovati

Tanjug

05. 10. 2020. u 09:28

Sin predsednika Venecuele Nkolasa Madura i njegova starija sestra pristali su da učestvuju u kliničkim testiranjima ruske vakcine Sputnjik V protiv novog korona virusa.

ПРЕДСЕДНИКОВА ДЕЦА УЧЕСТВУЈУ У ТЕСТИРАЊУ РУСКЕ ВАКЦИНЕ: Николас Мадуро објавио када ће се његови потомци пелцовати

Foto: AP

- Moj sin Nikolas Maduro Gere rekao mi je da je odlučio da primi rusku vakcinu da bi učestvovao u kliničkim ispitivanjima. Mislim da je to divno - rekao je predsednik Maduro i dodao da će i njegova starija setra Marija Tereza Maduro takođe primiti rusku vakcinu u okviru kliničkih testiranja, preneo je TAS.

- Čim počne masovna vakcinacija, biću među prvima koji će se pelcovati - rekao je predsednik Maduro i ocenio da će ruska vakcina biti spas za čovečanstvo.

Prema zvaničnim informacijama, prva količina ruske vakcine stigla je prošlog petka u Venecuelu, a ukupno oko 2.000 ljudi prijavilo se da učestvuje u kliničkim ispitivanjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)