AMERIČKI IMUNOLOG OTKRIO: Evo kada ćemo moći da se vratimo POTPUNO NORMALNOM ŽIVOTU u kome više nema bojazni od KORONA VIRUSA!

Novosti online

14. 09. 2020. u 16:47

DOKTOR Entoni Fauči, glavni stručnjak SAD-a za borbu protiv pandemije korona virusa, naglasio kako se Amerika neće uskoro vratiti normalnom životu, jer su potrebni meseci i meseci za vakcinaciju.

АМЕРИЧКИ ИМУНОЛОГ ОТКРИО: Ево када ћемо моћи да се вратимо ПОТПУНО НОРМАЛНОМ ЖИВОТУ у коме више нема бојазни од КОРОНА ВИРУСА!

Foto: AP

Fauči je rekao da očekuje da će vakcina biti dostupna početkom 2021. godine, ali da ćemo morati pošteno da zagazimo u 2021. da bi uopšte razmišljali o povratku na stari način života.

"Ako govorite o normalnosti pre Kovida-19, to će biti dobrano u 2021, možda čak pri kraju te godine", objasnio je on za televiziju MSNBC.

"Dok organizujete distribuciju vakcine i vakcinišite i većinu stanovništva, to neće biti pre kraja 2021. godine", zaključio je.

Ovaj 79-godišnji imunolog je izrazio i zabrinutost zbog otvaranja zatvorenih delova restorana kada postane hladnije.

"Biti u zatvorenom prostoru apsolutno povećava rizik. Zabrinjava me kada vidim da počinju aktivnosti u zatvorenim prostorima, a to postaje sve neizbežnije kako ulazimo u jesen i zimu", naglasio je Fauči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu