AMERIČKI predsednik Donald Tramp nominovan je za Nobelovu nagradu za mir za 2021. godinu.

JA NOMINUJEM VUCICA

09.09.2020. 12:27

ILI BAR DA JE PODELITE. Jao ako Tramp dobije "Nobelku" stresce srcka ono demokratsko djubre, sto ga juri pune cetiri godine, i nikako da preboli izgubljene izbore.

E ZA TO JE TRAMP NECE NI DOBIT

09.09.2020. 16:19

@milankukic - Da je imao svoj rat, kao svi dosadasnji predsednici posle 1943. godine do pre 4 godine, veca bi mu bila sansa.

buki

09.09.2020. 13:04

Није се ни он претргао, али с обзиром на зло са којим треба да се избори у сопственој држави, можда није ни могао више. На пример: Из Сирије се повукао, али само на нафтом богати североисток државе, где је наставио да срче и приходима покрива трошкове војске ту лоциране. На косову његови организују Нато авионима превоз дроге директно из Авганистана и по повољној цени продају Шиптарима, који је дистрибуирају даље, а од тог новца се финансирају локални и светски терористи. Немогуће да Трамп не зна за то. Од богатства Венецуеле не одустаје, чак је укинуо директне летове за Кубу, само зато што су комшијама слали помоћ у лековима, тако да не видим ја ту ништа што треба похвалити, а камо ли наградити Нобелом.

Bole

09.09.2020. 13:22

Pravilno zato sto je očuvan mir u tom delu sveta ali i zato sto kao američki predsednik nigde drugde nije vodio rat. Isto tako je gospodin predsednik zasluzan i za pregovore sa Severnom Korejom i otopljavanje odnosa sa S. Koreje s Južnom. Konačno, pospješio je upravo sklopljen naš sporazum s kosovskim Albancima. Simbolično je sto se neko iz ove američke administracije setio da dve suprotstavljene strane u pregovorima stavi zajedno da sede sa iste strane stola. Tako su svi promeniti shemu u glavi i usmjerili se na ideju da su na zajedničkom zadatku saradnje i pomirenja na Balkanu.

Varto Marx

09.09.2020. 16:11

@naranca - Srbine hvatas se i za slamku kada se davis. Pamet u glavi i vise rada.Tramp nista nije Srbiji poklonijo, on je idpravijo greske predhodnih ludaka SAD. Dobro da Trampu nije uspjelo kao predhodnima u vladi SAD u Venecueli, Iraní, pa i Beloruji jos traju nemiri , bijo cilj za udar, dobro je da nije uspjelo. zato Russija i Kina su tu i kontrolisu situaciju.

prellee

09.09.2020. 14:24

Bravo, zasluženo, MNOGO VIŠE NEGO OBAMA.Trump nije ni jadan rat poveo, a mnoge je preventirao, na Bliskom Istoku (Izrael i muslimanski svijet) i na Balkanu, Albanci i Srbi.

Varto Marx

09.09.2020. 15:15

Kada je Obams dobijo Nobelovu koji nije zadluzijo i odgovoran za bombardovanja Africkih zemslja. Nikakvo iznenadjenje da i ovaj predsjednik SAD da bude Nonelovac, a nista nije doprineo .