CENZURA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Nalozi Sputnjika i RT-a nestali iz pretrage na Tviteru

Novosti online

19. 08. 2020. u 17:43

TVITER stranice ruskih Sputnjika i RT-a, kao i kineska Sinhua i „Global tajms“, više se ne pojavljuju na padajućoj listi izbora kada se njihov naziv unese na traku za pretragu, osim ako ih korisnik od ranije ne prati.

ЦЕНЗУРА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Налози Спутњика и РТ-а нестали из претраге на Твитеру

Arhiva Novosti

„Društvena mreža Tviter ne prikazuje nalog RT u pretrazi, osim ako korisnik od ranije ne prati ovaj nalog. Ako se i označi deo iz saopštenje medija na Tviteru rezultata neće biti“, navodi se u saopštenju.

Kompanija „Tviter“ nastavila je sa obeležavanjem medijskih stranica koje kontrolišu vlade, naloge stalnih članova Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, državnih činovnika, predstavnika Ministarstva inostranih poslova, ambasadora i glavnih diplomatskih lidera, dok se lični nalozi predsednika država neće markirati.

Specijalna oznaka „Ruski državni nalog“ se pojavila na nalogu predsednika Ruske Federacije, Vlade i potpredsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrija Medvedeva. Na oficijalnom tviter nalogu Ministarstva inostranih poslova Rusije se pojavio natpis „Ruski državni nalog“, kao i na stranici stalne misije Ruske Federacije pri Ujedinjenim nacijama. Obeleženi su i nalozi Saveta federacije i Državne dume, ambasade Rusije u Francuskoj, Velikoj Britaniji i Americi. Dok ambasade Rusije u Španiji i Belorusiji nisu obeležene.

Na stranicama RIA Novosti, R-sport, pres centar MIA „Rusija sevodnja“, Vesti i Vesti FM, RT, ličnoj stranici glavnog urednika RT, MIA „Rusija sevodnja“ i mnogih drugih medija se nalaze oznake – „Ruski državni mediji“. U pres službi MIA „Rusija sevodnja“ su izjavili da prate situaciju i očekuju da će kompanija, kako bi izbegla optužbe za dvostruke standarde, učiniti isto prema zapadnim medijima.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!