HILJADE LJUDI NA PROTESTIMA U JERUSALIMU: Narod okupljen ispred rezidencije premijera (VIDEO)

Tanjug

08. 08. 2020. u 23:02

NA hiljade Izraelaca okupilo se danas ispred rezidencije premijera Benjamina Netanjahua u Jerusalimu, optužujući ga za korupciju i loše rukovanje krizom nastalom usled korona virusa.

ХИЉАДЕ ЉУДИ НА ПРОТЕСТИМА У ЈЕРУСАЛИМУ: Народ окупљен испред резиденције премијера (ВИДЕО)

Foto: EPA

"Tvoje vreme je isteklo", pisalo je džinovskim slovima projektovanim na zgradu na mestu protesta, dok su demonstranti mahali izraelskim zastavama i pozivali Netanijahua da podnese ostavku zbog, kako kažu, njegovog neuspeha da zaštiti radna mesta i firme pogođene pandemijom, prenosi AP. 

Protestni pokret se intenzivirao poslednjih nedelja, a kritičari su optuživali Netanijahua da je ometao slučaj korupcije protiv njega, u kojem on negira krivično delo. 

Desničarski lider, koji je u maju osvojio peti mandat, optužio je demonstrante da su gazili demokratiju i izraelske medije da ohrabruju razdor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu