BIZARNO: Beba bačena sa petog sprata zgrade, pronađena u nosiljci za mačke

Novosti online

11. 06. 2024. u 18:14

POLICIJA ispituje jednu majku nakon što je njena 21-mesečna ćerka pala skoro 12 metara sa balkona stana na trećem spratu zatvorena u nosiljci za mačke.

БИЗАРНО: Беба бачена са петог спрата зграде, пронађена у носиљци за мачке

Foto: EPA

Šokirani prolaznici zatekli su teško povređeno dete kako plače u krugu stambenog bloka u nemačkoj prestonici Berlinu 10. juna, saopštila je policija.

Policajci kažu da je zadobila prelome ruku i nogu i da se nalazi u bolnici. Fotografije policije koja prikuplja dokaze na terenu pokazuju plastičnu nosiljku sa vratima sa rešetkama kako leži na boku na stajalištu za bicikle.

Berlinska policija je u saopštenju do kojeg je došao Njuzfleš 11. juna navela:

- Juče popodne, 3. odred za ubistva Državne kriminalističke policije i berlinsko javno tužilaštvo preuzeli su istragu o pokušaju ubistva malog deteta u Altglinikeu.

Svedok je pronašao povređenu 21-mesečnu devojčicu ispod prozora zadnjeg dela stambene zgrade u ulici Ortolfštrase. Spasioci su je odmah prevezli u bolnicu na bolničko lečenje sa teškim povredama od pada. Prema sadašnjim informacijama, njen život nije u opasnosti - navdeno je iz policije.

U međuvremenu, forenzičari su ogradili teren i stan i obezbedili nosiljku. 41-godišnja majka devojčice, koja je bila kod kuće kada je njena ćerka pala, zadržana je na saslušanju.

Još jedno dete, takođe prisutno u stanu, dato je na čuvanje gradskoj kancelariji za mlade. Istraga je još u toku.

(Blic)

BONUS VIDEO: DRAMATIČAN SNIMAK IZ GAZE: Pogledajte upad izraelske policije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto