ZAŠTO SE MOST U AMERICI SRUŠIO KAO DA JE OD PAPIRA? Brod ga udario u "srce" (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2024. u 09:43

STRAVIČNA nezgoda dogodila se kada je teretni brod Dali pod zastavom Singapura napustio luku Baltimor oko 1 sat posle ponoći i kretao se ka glavnom gradu Šri Lanke. Nažalost, ubrzo je došlo do sudara sa mostom, usled čega se cela konstrukcija srušila u vodu.

ЗАШТО СЕ МОСТ У АМЕРИЦИ СРУШИО КАО ДА ЈЕ ОД ПАПИРА? Брод га ударио у срце (ВИДЕО)

Foto:Tviter

Brod je udario u jedan od nosećih stubova mosta, zbog čega se njegova metalna konstrukcija srušila, a brod se zapalio i potonuo, prenosi Asošijeted pres.

- Tim za ronjenje i spasavanje je stigao na lice mesta da locira pojedince - rekao je Kartrajt, portparol vatrogasne službe Baltimor.

Kartrajt je rekao da hitne službe sada "pokušavaju da spasu i oporave ljude za koje se veruje da su pali u vodu, a sumnja se da ih je sedmoro.

- Ovo je strašna situacija - dodao je on.

Užasno urušavanje snimljeno je i postavljeno na Jutjub video-snimak uživo, koji je pokazao kako se struktura urušava u vodu. Nakon toga su počeli da se pojavljuju video-snimci nesreće izbliza, kao i usporen snimak trenutka kada brod udara u most.

Američka obalska straža i transportna uprava Merilenda potvrdili su nesreću, ali nisu dali više detalja.

- Sve trake su zatvorene u oba smera zbog incidenta na I-695 Kej Bridžu. To područje treba izbegavati - napisala je uprava Merilenda na Iksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu