U IZRAELSKOM NAPADU NA GAZU UBIJENO NAJMANJE 15 OSOBA: Spasilačke akcije uveliko traju, veruje se da ima još žrtava

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

19. 03. 2024. u 22:46

NAJMANjE 15 ljudi je ubijeno u izraelskom vazdušnom napadu na kuću u izbegličkom kampu Al Nuseirat u centralnoj Gazi, saopštili su danas palestinski zdravstveni zvaničnici.

У ИЗРАЕЛСКОМ НАПАДУ НА ГАЗУ УБИЈЕНО НАЈМАЊЕ 15 ОСОБА: Спасилачке акције увелико трају, верује се да има још жртава

Foto: EPA/Depositphotos

Oni su naveli da spasilačke akcije još traju jer se veruje da ima žrtava koje su ostale zarobljene ispod ruševina trospratnice, prenosi Rojters.

Palestinski novinar Omar al-Diravi postavio je video snimak na svoj Instagram nalog, koji pokazuje dolazak povređenih u bolnicu ''Mučenici Al Akse'' u Deir el Balahu.

Dopisnik Al Džazire i lokalni palestinski izvori tvrde da su još najmanje 23 osobe poginule u napadu izraelske vojske na Kuvajtski kružni tok na jugu grada Gaze.

Napad je bio usmeren na plemenski savet koji koordiniše distribuciju humanitarne pomoći u gradu Gazi, dok Al Džazira navodi da su žrtve napada bile na lokaciji koja pripada Agenciji Ujedinjenih nacija za pomoć palestinskim izbeglicama (UNRVA).

BONUS VIDEO:  DR NOVOSTI - Kako biti emocionalno inteligentniji? 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)