KEJT MIDLTON VIĐENA U JAVNOSTI? Evo s kim je princeza provela vikend i šta kažu svedoci

Милица Шкорић
Milica Škorić

18. 03. 2024. u 08:07

KEJT Midlton konačno je viđena u javnosti, prvi put nakon što je u januaru podvrgnuta operaciji abdomena, prilikom posete lokalnoj prodavnici na farmi u Vindzoru tokom proteklog vikenda. Princeza od Velsa je, kako tvrde svedoci, izgledala "zdravo, srećno i opušteno".

КЕЈТ МИДЛТОН ВИЂЕНА У ЈАВНОСТИ? Ево с ким је принцеза провела викенд и шта кажу сведоци

Foto: AP

Kejt Midlton viđena je u društvu svog supruga, princa Vilijama, i njihovo troje dece, Džordža, Šarlot i Luija, na jednom od svojih omiljenih mesta - u blizini porodične vikendice Adelejd. Supružnici su uživali u običnom, opuštenom porodičnom izlasku dok su posmatrali svoje mališane dok se bave sportom.

- Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen kada sam ih video. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom, izgledala je srećno i izgledala je dobro - rekao je svedok u nedelju uveče za britanske medije.

- Deca nisu bila sa njima u tom trenutku, ali je tako dobar znak da je dovoljno zdrava da svrati do radnje - dodao je.

Iako nije napravljena nijedna fotografija princa i princeze od Velsa, svedočenje o tome da Kejt izgleda zdravo, te da su očigledno i dalje srećni zajedno, ohrabrujući je pokazatelj da ona pravi prve korake u povratku zvaničnim kraljevskim obavezama.

Očekuje se da će se princeza, koja je poslednji put viđena u javnosti na Božić prošle godine, vratiti javnim dužnostima nakon 17. aprila. Ipak, postoji sugestija da bi lepa brineta mogla da se vrati obavezama i ranije, i da bi čak mogla da prisustvuje uskršnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa na imanju u Vindzoru.

BONUS VIDEO: SEDAM DECENIJA NA TRONU - Elizabeta druga preminula u 97. godini u zamku Balmoral

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ NA TERENU MOŽE SVE Radvanska za Novosti: Reči koje mi je Novak uputio na kraju karijere...