TRAMP IMPRESIONIRAN: "Nema boljeg i pametnijeg lidera... on je fantastičan"

Novosti online

10. 03. 2024. u 09:25

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fanatastičnim liderom", nakon što ga je ugostio u svojoj rezidenciji u Mar-a-Lagu u američkoj saveznoj državi Florida.

ТРАМП ИМПРЕСИОНИРАН: Нема бољег и паметнијег лидера... он је фантастичан

Foto: Profimedia

- Nema boljeg, pametnijeg i boljeg lidera od Viktora Orbana. On je fantastičan - rekao je Tramp okupljenima na koncertu u letovalištu na Floridi.

Niz video snimaka sa tog događaja objavljen je na Orbanovom Instagram nalogu, preneo je Si-En-En.

Tramp je dodao da je predsednik mađarske vlade "nekontroverzna ličnost".

- Tako će i biti, i to je cela suština, zar ne? On je pravi šef i ... veliki lider, fantastičan. U Evropi, svetu, poštuju ga. Čast mi je da ga ugostim, ostaćemo u kontaktu - poručio je Tramp.

Orban je nešto ranije izjavio da je Tramp "predsednik mira" jer je, kako je rekao, dok je on obavljao tu funkciju, mir vladao i na Bliskom istoku i u Ukrajini.

Mađarski premijer je, u video snimku koji je objavila agencija MTI, rekao da trenutno ne bi bilo rata u svetu da je Tramp i dalje predsednik SAD.

Američki predsednik Džozef Bajden osudio je sastanak Trampa i Orbana, navodeći da je Trampov sagovornik, kako je naveo, "otvoreno izjavio da smatra da demokratija ne funkcioniše".

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)