BAJDEN ODGOVORIO NA TRAMPOV POZIV: Priča o debati nije sasvim otpisana - "Zavisi od..."

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

09. 03. 2024. u 08:24

PREDSEDNIK SAD Džozef Bajden izjavio je da je otvoren za mogućnost direktnog sučeljavanja i debate sa svojim republikanskim rivalom na predsedničkim izborima Donaldom Trampom, nakon što ga je Tramp izazvao da debatuju "bilo kada, bilo gde".

БАЈДЕН ОДГОВОРИО НА ТРАМПОВ ПОЗИВ: Прича о дебати није сасвим отписана - Зависи од...

Tanjug

- Zavisi od njegovog ponašanja - rekao je Bajden spremajući se da iz Vašingtona otputuje u Filadelfiju, prenosi Rojters.

U godinama predsedničkih izbora Komisija za predsedničke debate obično organizuje tri debate.

U nadmetanju Bajdena i Trampa tokom izborne 2020. godine, njih dvojica su debatovala dva puta, ali je treći susret otkazan.

Tramp je u sredu na svojoj društvenoj platformi Tru Sošal pozvao Bajdena na debatu "bilo kada, bilo gde".

- Važno je za dobro naše zemlje da Džo Bajden i ja debatujemo o pitanjima koja su toliko bitna za Amerikance i američki narod. Stoga ga pozivam na debatu u bilo koje vreme, na bilo kom mestu - napisao je Tramp.

BONUS VIDEO: GLASANjE U RUSIJI- IRVASI STIGLI PRVI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu