POSLE SVAĐE S MUŽEM: Majka dvoje dece uhapšena zbog s*ksa sa tinejdžerima

Novosti online

05. 02. 2024. u 13:10

MAJKA dvoje dece iz Minesote uhapšena je nakon što je navodno imala seks sa dva 15-godišnja tinejdžera u isto vreme u hotelu prošlog meseca.

ПОСЛЕ СВАЂЕ С МУЖЕМ: Мајка двоје деце ухапшена због с*кса са тинејџерима

Foto: Printskrin

Alison Li Šardin, 38, iz Blejna, bila je sa porodicom u hotelu u Rouzvilu gde je hokejaški tim iz Kolorada takođe boravio na turniru, prema krivičnoj prijavi.

Šardin je počela da razgovara sa tinejdžerima, koji su oboje bili članovi tima, u hotelskoj hidromasažnoj kadi u noći 14. januara i rekla im da ona i njen suprug imaju bračnih problema, navodi Star Tribune.

Nakon što su se momci vratili u svoje sobe, poslala je poruku jednom od njih rekavši da se upravo posvađala sa svojim mužem i da želi da dođe u sobu tinejdžera.

U sobi tinejdžera, majka dvoje dece je pitala momke koliko imaju godina i rekla im da su dovoljno mladi da budu njena deca, navodi Pionir pres.

Počela je da priča o „seksu i ostalom“, pitajući ih koliko su seksualno aktivni, a zatim je ušla u krevet sa dvojicom momaka.

Šadin je tada započela seksualne odnose sa dvoje tinejdžera — dok je treći gledao — i zamolila ih je da izvrše seksualne radnje nad njom.

Dva tinejdžera su rekla da su se osećala pod pritiskom i na kraju su joj rekli da mora da ode.

Kasnije se pojavila na jednoj od njihovih hokejaških utakmica i poslala poruku dvojici tinejdžera nakon što su se vratili kući u Kolorado, saopštila je policija.

Šardin je uhapšena u četvrtak i optužena za krivično delo seksualnog ponašanja trećeg i četvrtog stepena.

Ona je priznala da je od njih tražila kondom, ali je „tvrdila da neće ići do kraja“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)