DRAMA PRILIKOM SLETANJA AMERIČKOG AVIONA: Povređeno šest osoba

Марија Стевановић
Marija Stevanović

29. 01. 2024. u 10:48

JEDAN putnik i pet članova posade povređeni su prilikom otežanog sletanja aviona „Amerikan erlajnsa“ na aerodrom Kahului na Havajima, saopštila je ta avio-kompanija.

ДРАМА ПРИЛИКОМ СЛЕТАЊА АМЕРИЧКОГ АВИОНА: Повређено шест особа

Foto: Prinstkrin/Jutjub/Monster21

Povređeni su prvobitno prevezeni u bolnicu, ali su kasnije svi pušteni.

„Let 271 Amerikan erlajnsa od Los Anđelesa do Mauija imao je problema pri sletanju“, saopštio je „Amerikan erlajns“, dodajući da je, po sletanju, avion samostalno došao do aerodromskog izlaza, gde su putnici napustili avion.

Avion Erbas A320, u kome je bilo 167 putnika i sedam članova posade, kako navode iz američke kompanije, skinut je sa reda letanja, radi inspekcije.

„Sigurnost naših putnika i članova tima je naš glavni prioritet“, dodala je kompanija.

Da je bilo poteškoća pri sletanju aviona za Si-En-En su potvrdili i iz Odeljenja za transport Havaja, dok je američka Federalna uprava za vazduhoplovstvo (FAA) najavila je da će povodom tog događaja sprovesti istragu.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

MONAŠKU ZAKLETVU DALA SAM AMFILOHIJU: "Novosti" u manastiru u Donjem Detlaku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!