DRAMA NA NEBU: "Boing 737-800" morao hitno da sleti

Srna

13. 01. 2024. u 14:21

AVION "boing 737-800" japanske kompanije "Ol Nipon ervejz" vratio se na aerodrom sa kojeg je poletio nakon što se na prozoru pilotske kabine tokom leta pojavila pukotina, saopšteno je danas iz te kompanije.

ДРАМА НА НЕБУ: Боинг 737-800 морао хитно да слети

Foto: Profimedia

Avion je bio na liniji ka aerodromu u gradu Tojama, ali se vratio na aerodrom "Nju Čitoz" u gradu Saporo, na ostrvu Hokaido, pošto je otkrivena pukotina na spoljnom sloju prozora pilotske kabine.

Nije bilo povrijeđenih među 59 putnika i šest članova posade.

Ovaj avion nije jedan od "boingovih 737 Max 9" avion koji su u središtu pažnje javnosti nakon otpadanja dela letelice tokom leta prošle sedmice.

Američka Administracija za vazdušni saobraćaj juče je produžila meru prizemljenja "Boinga 737 MAKS 9" na neodređeno vreme radi bezbednosnih provera.

BONUS VIDEO: ADRENALINSKA VEVERICA: Drži se za grane dok oluja besni Krimskim poluostrvom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!