JAK ZEMLJOTRES POGODIO NOVI ZELAND: Potres jačine 6 stepeni po Rihteru

Tanjug

20. 09. 2023. u 07:35

ZEMLjOTRES jačine 6,0 stepeni po Rihteru pogodio je jutros centralni deo novozelandskog Južnog ostrva, saopštio je seizmički zavod Novog Zelanda - Geonet.

ЈАК ЗЕМЉОТРЕС ПОГОДИО НОВИ ЗЕЛАНД: Потрес јачине 6 степени по Рихтеру

Foto: Novosti

Prema prvim informacijama, nema povređenih, a nije ni pričinjena značajnija šteta. Epicentar zemljotresa bio je na dubini od 11 kilometara.

Potres se osetio i na Severnom ostrvu, preneo je Rojters.

Zemljotres, koji je bio najjači od početka ove godine na Novom Zelandu, dogodio se nedaleko od mesta koje je pogodio zemljotres jačine 6,3 stepena Rihterove skale 2011. godine, kada je poginulo 185 ljudi i kada je grad Krajstčerč na Južnom ostrvu pretrpeo veliku štetu.

BONUS VIDEO:

SITUACIJA JE NEPODNOŠLjIVA“: Meštani Grčke Tesalije u očaju nakon razorne oluje Danijel

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!