VODOVOD STAR 127 GODINA: Popušta ispod njujorškog Tajms skvera i plavi ulice

Tanjug

29. 08. 2023. u 19:33

VODOVOD star 127 godina popustio je danas rano ujutro ispod njujorškog Tajms skvera, poplavivši ulice u centru grada i najprometniju stanicu metroa.

ВОДОВОД СТАР 127 ГОДИНА: Попушта испод њујоршког Тајмс сквера и плави улице

Foto Tanjug/AP

Vodovod je popustio ispod 40. ulice i Sedme avenije u tri sata ujutro, preneo je AP.

Voda na ulici bila je samo nekoliko centimetara duboka, ali video-snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju kako se sliva u stanicu metroa na Tajms skveru niz stepenice i kroz ventilacione rešetke.

Foto Tanjug/AP

Voda je pretvorila rovove koji nose šine metroa u mini reke i natopila železničke perone.

Interventnoj ekipi trebalo je oko jedan sat da pronađu izvor curenja i zatvore vodu, rekao je rekao je komesar Odeljenja za zaštitu životne sredine Njujorka Rohit Agarvala.

Iskop je ostavio veliku rupu na raskrsnici 40. ulice i Sedme avenije, gde su radnici kopali sa teškom opremom da bi došli do polomljenog dela cevi.

Foto Tanjug/AP

Dok je ta raskrsnica ostala zatvorena za automobilski saobraćaj, okolne ulice bile su otvorene do špica.

Metro je obustavljen kroz veći deo Menhetna na linijama 1, 2 i 3, koje prolaze direktno ispod polomljene cevi, ali su samo dva lokalna preduzeća ostala bez vode na početku radnog dana.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!