UGRADILI MU UREĐAJ ZA PRAĆENJE OTKUCAJA SRCA: Detalji o stanju Benjamina Netanijahua, evo na šta lekari sumnjaju

Đ.G.

16. 07. 2023. u 11:37

IZRAELSKOM premijeru Benjaminu Netanjahuu ugrađen je uređaj za praćenje otkucaja srca, javio je izraelski portal Inet, pozivajući se na kardiologa u bolnici Šeba, gde je premijer primljen u subotu sa sumnjom na dehidraciju.

УГРАДИЛИ МУ УРЕЂАЈ ЗА ПРАЋЕЊЕ ОТКУЦАЈА СРЦА: Детаљи о стању Бењамина Нетанијахуа, ево на шта лекари сумњају

Foto: AP Photo/Oded Balilty

- Netanjahu je testiran u sali za kateterizaciju na kardiološkom odeljenju, a portal Inet je saznao da mu je u srce ugrađen uređaj za praćenje koji proverava, između ostalog, aktivnost otkucaja srca - piše list.

U međuvremenu, prema izraelskoj publikaciji Aruc Seva, Netanjahu je u nedelju ujutro podvrgnut dodatnim pregledima. Kako navodi izdanje, premijer je u odličnom stanju i napustiće bolnicu kasnije tokom dana. Lekari su potvrdili dijagnozu dehidratacije.

Netanjahu je stigao u bolnicu Šeba u subotu popodne nakon što se loše osećao, u pratnji supruge i jednog od njegovih sinova.

Kasnije tokom dana, premijer je snimio video poruku naciji i rekao da je prethodnog dana proveo nekoliko sati na vrućini bez vode i kape - prenela je RIA.

BONUS VIDEO: ZALEPILI SE NA AERODROMSKU PISTU - Klimatski aktivisti protestovali u Hamburgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

BRUKA! Evo šta je Nikola Jokić doživeo nakon što je sa Denverom ostao bez šampionske titule