ZAVRŠENA OBDUKCIJA DEVOJČICE ČIJE JE TELO PRONAĐENO U KESI ZA SMEĆE: Ovi detalji su za sada poznati

Novosti online

28. 04. 2023. u 18:47

OBDUKCIJA petogodišnje devojčice Rose, čije telo je pronađeno u utorak u kesi za đubre, nedaleko od njene kuće u Francuskoj obavljena je jutros.

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА ДЕВОЈЧИЦЕ ЧИЈЕ ЈЕ ТЕЛО ПРОНАЂЕНО У КЕСИ ЗА СМЕЋЕ: Ови детаљи су за сада познати

Foto: EPA

Prvi rezultati ukazuju na to da devojčica nije silovana, ali će za konačan uzrok smrti morati da se sačeka još nekoliko dana, prenose francuski mediji.

Kako se navodi, neophodno je da se urade dodatne forenzičke analize, kako bi patolozi sa sigurnošću mogli da kažu koji je uzrok smrti devojčice.

Podsetimo, policija je uhapsila petnaestogodišnjeg dečaka, koji se sumnjiči da je u utorak oteo devojčicu, dok se igrala ispred njene kuće, i potom je ubio.

Osumnjičeni je u februaru pušten iz popravnog doma, gde je boravio godinu dana zbog optužbi za kidnapovanje i silovanje dva dečaka starosti 10 i 11 godina.

Prilikom saslušanja on se branio ćutanjem, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO: DVOJE NASTRADALIH U GRANATIRANjU MAKEJEVKE: Pogledajte trenutak eksplozije (UZNEMIRIJUĆI SADRŽAJ)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu