ZAOŠTRAVAJU SE ODNOSI: Guverner Floride traži od kompanije "Volt Dizni" da poništi akt o ograničavanju moći Upravnog odbora

Tanjug

08. 04. 2023. u 23:41

GUVERNER Floride Ron de Santis intenzivirao je sukob s kompanijom „Volt Dizni“ tražeći da se poništi akt koji je kompanija usvojila s ciljem da ograniči moć Upravnog odbora tematskog parka na Floridi koji je imenovao upravo guverner de Santis.

ЗАОШТРАВАЈУ СЕ ОДНОСИ: Гувернер Флориде тражи од компаније Волт Дизни да поништи акт о ограничавању моћи Управног одбора

Vikipedija

De Santis je u četvrtak uzjavio Hilsdejl koledžu u Mičigenu da će zakonodavno telo države Floride poništiti promene koje je kompanija „Dizni“ unela u statut upravljačkog akta malo pre nego što je izgubila kontrolu nad tematskim parkom na Floridi, prenosi Rojters.

- Oni nisu iznad zakona koji važe za sve građane Floride. Bilo da izbiju pakleni požari ili nas zadese poplave mi ćemo se pobrinuti da se na Floridi sprovode zakoni - rekao je De Santis koga mnogi vide kao predsedničkog kandidata na izborima 2024. godine.

BONUS VIDEO: UMESTO LOKOMOTIVE: Pogledajte kako snagator iz Austrije vuče kompletnu železničku kompoziciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...