ZAHAROVA OTKRILA: Rusija ima spisak

Novosti onlajn

02. 03. 2023. u 15:35

RUSIJA ima spisak prijateljskih i neprijateljskih zemalja, poručila je šaljivo portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ЗАХАРОВА ОТКРИЛА: Русија има списак

Foto: Profimedia/Shutterstock/Ilustracija

- Agenda pregovora i principijelna pozicija Indije po ključnim međunarodnim problemima ne ostavljaju prostora za sumnju, Nju Delhi je prijateljska zemlja. Imamo mi spisak neprijateljskih zemalja, sve ostale su prijateljske - našalila se Zaharova.

Potvrdila je da se oseća prijatno u Nju Delhiju, gde je sa ruskom delegacijom doputovala na sastanak ministara spoljnih poslova G20.

- Naravno. Sunce sija. Ljudi su dobronamerni. A ako ćemo ozbiljno, Sergej Lavrov je juče imao konstruktivne pregovore sa indijskim kolegom. Jučerašnja atmosfera se nastavlja i danas, predstoje kontakti na marginama G20 - rekla je.

Indija pokazuje i gostoprimstvo prema delegacijama koje dolaze i konstruktivno raspoloženje za organizaciju rada G20 u svakom smislu, rekla je ruska zvaničnica i dodala da je raspoloženje ruske delegacije radno.

BONUS VIDEO: OVAKO RUSI NAVODE DRONOVE KAMIKAZE NA NEPRIJATELjSKE POLOŽAJE - Novi snimak MO Rusije iz borbe

(RT)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024