PRVI PUT U TATINOM NARUČJU POSLE KATASTROFE: Srceparajući snimak iz Turske, devojčica briznula u plač kada je videla oca (VIDEO)

Novosti online

18. 02. 2023. u 17:27

BROJ žrtava u Turskoj raste iz sata u sat i premašio je 40.000. mrtvih. U moru strašnih vesti, ima i dobrih vesti, poput ove.

ПРВИ ПУТ У ТАТИНОМ НАРУЧЈУ ПОСЛЕ КАТАСТРОФЕ: Срцепарајући снимак из Турске, девојчица бризнула у плач када је видела оца (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/The Telegraph

Četvorogodišnja devojčica Gada Ajan i njen otac Ahmet ponovo su ujedinjeni nakon što su danima bili zarobljeni u ruševinama. Gada je spašena i odvezena u bolnicu.

- Kada je počelo da se trese, zgrabio sam ćerku i cela porodica je počela da beži. Kuća se srušila na nas - rekao je Ahmet.

Nažalost, njegova supruga i sedmogodišnji sin nisu uspeli da se spasu.

Ahmet je mogao čuti plač svog sina dok je bio zaglavljen. Gada je ležala na Ahmetovoj nozi i oboje su bili zarobljeni. Četvrtog dana pod ruševinama Ahmet je izgubio svaku nadu, ali mu mala Gada nije dozvolila da odustane.

- Stalno mi je govorila da prestanem da plačem i da gledam u svetlost koja se probija. To me je održalo u životu - rekao je Ahmet.

Gada je prva izvučena sa ogrebotinom, dok su pola sata kasnije spasioci uspeli da iskopaju i Ahmeta.

- To je moja devojčica. Ona je moj heroj - zaključio je otac četvorogodišnje Gade, koja će zajedno sa njom morati da prebrodi gubitak supruge i sina.

BONUS VIDEO: ZAGRLjAJI I SUZE - Porodice dočekale heroje spasioce koji su se vratili iz Turske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)